Spirax Sarco

Spirax Sarco portfolio proizvoda

Spirax Sarco je često ime koje pada na pamet kada inžinjeri širom svijeta traže rješenje za "paru". Razlog zato je reputacija SXS izgrađena na stoljetnom iskustvu i globalnoj prisutnosti s više od 1.100 namjenskih inženjera u više od 100 zemalja.

Predani smo pomaganju našim korisnicima da poboljšaju svoje performanse postrojenja, da budu usklađeni se s zakonima i da ispunjavaju ciljeve zaštite okoliša i ostanu ispred svojih konkurenata.

Od pojedinačnih komponenti, pa sve do kompletnih rješenja pare i toplotne energije, Spirax Sarco nudi čitav niz tehnologija za Vašu budućnost. Naši proizvodi i rješenja bez premca su stručno osmišljeni i proizvedeni s Vama na umu.

Mi ne prodajemo samo opremu za paru, mi poboljšavamo Vaš proces !!

Sistemi za upravljanje kotlovima

Automatsko odmuljivanje kotla

Automatsko odmuljivanje kotla (TDS – total dissolved solids) je odstranjinvanje nečistoća nastalih nakon isparavanja vode u paru. To može uzrokovati pjenjenje koje može dovesti do prijenosa vode u parni sustav i oštećenja površina grijanja kotla.

saznaj
više...

Kontrola nivoa vode

Kontrola nivoa vode unutar kotla sistemom koji se sastoji od senzora, regulatora, ventila ili pumpe i može biti uključen-isključen ili modulirajući. Od vitalnog je značaja da se nivo vode u kotlu prati sigurno i precizno.

saznaj
više...

Kontrolni sistemi

Reducir ventili

Reducir ventili dobro osmišljeni sustavi pare proizvode čistu suhu paru za isporuku pod visokim tlakom - najkvalitetniju paru s najnižom cijenom.

saznaj
više...

Ovlaživači

Kondenz pumpe

Električne pumpe

Niz električnih uređaja za regeneraciju kondenzata, koji su dizajnirani za rukovanje s kondenzatom koji se obično vraća za upotrebu kao napojna voda kotla za poboljšanje energetske učinkovitosti postrojenja.

saznaj
više...

Izolacioni ventili

Termalna energetska rješenja

EasiHeat - Spirax EasiHeat

je cjelovito, kompaktno i energetski učinkovito rješenje za prijenos topline, koje će omogućiti stalnu opskrbu trenutnom toplom vodom na stabilnoj temperaturi, na zahtjev, za niz kućanskih, grijnih i procesnih tople vode.

saznaj
više...

Kontenz lonci

Float steam trap – FT

Paleta kuglastih kondenz lonaca iz Spirax Sarca najpopularniji su mehanički parni zatvarači na svijetu. Novi FTGS14 je dizajniran za savršenu odvodnju kondenzata i odzračivanje zraka za proces, grijanje i primjene odvodne mreže.

saznaj
više...

Čista para

Generator čiste pare

Ovaj asortiman generatora pare koji se ne čiste osigurava precizno kontrolisanu proizvodnju pare upotrebom usluga demineralizirane vode i pare iz standardne kotlovnice. Pakovane jedinice su dostupne sa stopom stvaranja čiste pare od 70 do 5 500 kg / h.

saznaj
više...

Oprema za cjevovod