Industrial Internet of Things

Library  

Dokumentujte sve, u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Library pohranjuje i organizuje vaše radne materijale. Ovo je servis za industrijsko upravljanje dokumentima, koji sve vaše dokumente čini sigurnim, up-to-date i dostupnim na svakom mjestu i u svakom trenutku. Za vrijeme rada, održavanja ili inženjerskih aktivnosti značajno ćete uštediti vrijeme pretraživanje potrebnih informacija. 

Od ovog trenutka možete besplatno upravljati industrijskim dokumentima.

Isprobajte besplatno

1

Library vam na najjednostavniji način omogućava pristup kompletnoj opremi u proizvodnom pogonu.
Uštedite vrijeme dugotrajnih pretraživanja informacija.

1

Tabelarni prikaz uštede prirodnog resursa, memorije i vremena usljed upotrebe Endress+Hauser Library

Library vam omogućava sljedeće...

1

Jednostavno spasite kompletnu dokumentaciju o uređajima. Koristite laptop, mobitel ili Field Xpert tablet da postavite relevantnu dokumentaciju na Library servis. Dokumentacija se automatski povezuje sa svakim identičnim uređajem u postrojenju. Sljedeći put kad budete pretraživali dokumentaciju, biće vam na dohvat ruke.

1

Pregledavajte, koristite i organizirajte vašu dokumentaciju gdje god želite. Gdje god da ste, uvijek ćete imati svu dokumentaciju u vašem džepu i to samo nekoliko klikova udaljenu. Želite li pročitati uputstvo ili dopuniti protokol održavanja - Library omogućava da upravljate dokumentima u zavisnosti sa vašim potrebama i uz pomoć uređaja po vašem odabiru.

1

Jednostavno podijelite dokumente s kim god želite. Trebate li da obavijestite kolege o aktivnostima održavanja? Ili želite imati uvida u izvještaje kalibracije pred pretpostavljenim? Ništa od ovoga nije problem za Library servis industrijskog upravljanja dokumentacijom. Servis može grupisati dokumente i omogučiti njihovo dijeljenje sa ostalim osobama.


Odlična kombinacija za industrijsko upravljanje dokumentacijom: Library i Field Expert

Možete koristiti servis za industrijsko upravljanje dokumentima u kombinaciji sa više tipova alata za održavanje, kao što je Endress+Hauser Field Xpert.

Za vrijeme životnog ciklusa instrumenata, sakuplja se mnoštvo dokumenata koji su relevantni za proizvodnju i certifikaciju procesa. Jednostavno možete spojiti Field Xpert tablet sa Library.

Library automatski spašava sve prikupljenje dokumente na identične uređaje za vrijeme određenih aktivnosti. Jednostavnim klikom, možete nanovo organizovati podatke i dokumente po vašoj želji.

1

Konfiguracija uređaja od sada je “pametna” sa Library i Field Xpert. Zajedno vam omogućavaju dostupnost svih informacija u vašem postrojenju - na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Library omogućava spašavanje i organizovanje radnog materijala koji se nakuplja tokom aktivnosti održavanja i puštanja u rad, npr. izvještaji konfigurisanja uređaja.
Field Xpert je industrijski PC tablet za konfigurisanje uređaja. U vezi sa Library, organizira sve vaše radne materijale.


Mike: Tehničar održavanja


Ryan: Menadžer održavanja


Cijene

1


Posljednje novosti